info@test@gtmotortsag.hu +36 20 269 94 28

Rólunk

Sajnos mára meglehetősen negatív felhangja alakult ki a közétkeztetésnek, illetve az ezzel foglalkozó cégeknek.

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam cégünket és megpróbáljak választ adni arra a valószínűleg felteendő kérdésre, hogy miért lett szlogenje vállalkozásunknak a „Közétkeztetés, kicsit másképp!”

Társaságunk kisebb változtatásokkal, 25 éve foglalkozik közétkeztetéssel. E hosszú idő alatt gyűjtöttük össze tapasztalatainkat a munkahelyi (és gyermek) vendéglátás területéről.

Mindezen tapasztalatokat pedig szeretnénk partnereink javára fordítani.

Sajnos mára meglehetősen negatív felhangja alakult ki a közétkeztetésnek, illetve az ezzel foglalkozó cégeknek.

Mindez abból fakad, hogy a nagyszámú hasonló profilú cég versenye ezen a piacon nem azt az eredményt szülte, amit máshol megszokhattunk: ugyanazt a kiváló minőséget, egyre olcsóbban lehet megszerezni. Sajnos az árverseny több esetben ment a kínált ételek minőségének rovására. Mi ebben a versenyben nem kívánunk részt venni. Legfontosabb célkitűzésünk és egyben munkánk alapja, hogy a számunkra – mint közétkeztetéssel foglakozó vállalkozás számára – előírt kritériumokat teljesítve, és azon felül kiváló minőségű és mennyiségű ellátásban tudjuk részesíteni vendégeinket.

Nagy boldogsággal tölt el minket, hogy partnereink felől folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket, melyek napról-napra motiválnak bennünket. Motiválnak, így odaadással, és örömmel tudjuk végezni munkánkat.

Az általunk kínált ételek készítésekor sosem feledkezünk meg arról, hogy a megfelelő tápértéket biztosító ételek ne csak ízletesek legyenek, hanem megfeleljenek a mindinkább előtérbe kerülő egészséges táplálkozási elvárásoknak is.

A feladat megoldását úgy kell biztosítanunk (a vonatkozó rendeletekben ajánlott energia és tápanyagtartalmi értékeket), hogy az ne csak a számoknak, de a vendégek ízlésének is megfeleljen! Ebben az esetben pedig igen széles a vendégkör, hiszen a gyermekétkeztetés ugyanúgy profilunkba vág, mint idősek otthonába történő ételszállítás.

A gyakorlatunkban ez azt jelenti, hogy rendszeresen étlapra kerülnek a közkedvelt ételeket, de a felhasznált anyagok tekintetében a modern táplálkozási elvárásoknak megfelelő nyersanyagokkal, összetevőkkel, eljárásokkal készítjük el azokat. Gondolunk itt arra, hogy liszt helyett saját „anyagával” sűrítjük a főzelékeket, teljes kiőrlésű péksüteményekkel, magas rosttartalmú ivólevekkel, zöldkörettel gazdagítjuk az étrendet.

Partnereink napi kiszolgálását központi konyhánkról, kiszállításos formában biztosítjuk.

A szállítást kizárólag saját gépjárműveinkkel végezzük, melyek mindegyike rendelkezik a vonatkozó jogszabályokban meghatározott engedélyekkel.

Rendkívül büszkék vagyunk, mert elmondhatjuk magunkról, hogy az általunk ellátott intézményekkel kiváló kapcsolatot építettünk és ápolunk.

Talán a fentiek alapján kiderült Önnek/Önöknek is, hogy miért gondoljuk azt, hogy a közétkeztetést lehet úgy is végezni, hogy az a szerződött partnerek mindegyikénél megelégedettséget váltson ki. Mi így értjük, amikor azt mondjuk: „Közétkeztetés, kicsit másképp!”

Hívjon bátran

Telefonon állunk rendelkezésére munkanapokon!

Csapatunk

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!

Beszédes Tamás

 
Domján Csilla

Irodavezető
Bíró Tibor

Régió vezető
Vizslány György

Műszaki vezető
Peták Zsuzsanna

Személyi asszisztens